Salgsbetingelser

Har du spørgsmål til nedenstående, så hører vi gerne fra dig.

Skriv en mail til raahojgaardrosetter@gmail.com

Firmaet er hjemmehørende på adressen.

Thrigesvej 20, 1.4

7400 Herning

CVR: 37574309


Persondatapolitik

For at handle på vor hjemmeside kræves det at du registrerer dig med navn, adresse, telefonnummer, samt e-mail.

Disse oplysninger registreres og opbevares i en database så længe du er kunde hos os og slettes efter 5 år såfremt der ikke har været køb på kontoen. Data videregives kun til 3.part til opfyldelse af ordre, og kun data nødvendig dertil. Ønsker du dine data slettet, beder du kontakte os på mail. Ønsker du at se de oplysninger der er gemt kan du altid henvende dig på mail, og vi vil hurtigst muligt fremsende disse.

Kommunikation mellem kunden og rosetter.eu sker ukrypteret. 

Køb af varer

OBS: Generel leveringstid mellem 2-4 uger, spørg hvis der er behov for hurtigere levering

Ordrebekræftelse genereres automatisk fra systemet, og er kun for at bekræfte at ordren er gået gennem, IKKE at den ønskede dato kan nås, hvis det er kortere end den generelle leveringstid ovenfor.

Det er kun muligt at bestille varer via vor hjemmeside. Alle priser oplyst på rosetter.eu er i Danske kroner og er incl. moms og excl. evt. fragtomkostninger.

Alle priser er gældende indenfor Danmarks grænser, eksclusive Færøerne og Grønland.

Der tager forbehold:

- udsolgte varer

- leverandørsvigt

- trykfejl

- force majeure

Som ny kunde på rosetter.eu kan man lægge varer i indkøbskurv inden man er registreret som bruger. Når man " går til kassen" vil man blive bedt om at registrere sig som bruger. Når man har godkendt handlen sender vi automatisk en e-mail bekræftelse til kundens e-mail adresse. Modtager kunden ikke denne mail, kan det være fordi kundens e-mail ikke står korrekt eller der kan være opstået andre tekniske problemer, - i så fald bedes  kunden kontakte os telefonisk. Når vi har modtaget ordren gør vi ordren klar til forsendelse. Vi sender først varen når vi har modtaget kundens indbetaling, og denne indbetaling hæves først på kundes konto når varen er afsendt.

Vi bruger e-mail til al information om varen, og status på ordren.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt Dansk lov.

Der er følgende betalingsmuligheder i vor web butik

- Betaling til konto 7670 0006194232

 - Forudbetaling  Kontant

- Betaling fra udland: IBAN: Info er på vej SWIFT address: Info er på vej

Forsendelse

Vi sender med Post Danmark brev, eller GLS pakker.

Vi tager 70 kr + moms for porto og forsendelse til privatadresser, til GLS pakkeshop er prisen 44 + moms.

Vi laver ikke en dellevering, men sender en e-mail hvis der er restordre, kunden har så mulighed for at ændre ordren, hvis man ikke vil vente på at vi kan sende hele ordren.

Systemet er baseret på afsendelse kun til Danmark excl Færøerne og Grønland, men vi sender til hele verden hvis det kræves.

Nyhedsbrev

Når man registrerer sig som bruger, får man mulighed for at tilvælge at få tilsendt et nyhedsbrev. Man kan til enhver tid afmelde dette ved at logge sig på og fjerne fluebenet igen. Desuden kan man sende en mail til os og afmelde sig på den måde.

Vi udsender kun nyhedsbrev max. 1 - 2 gange pr måned. Nyhedsbrevet kan omhandle alt fra nye varer i butikken til nyheder om butikken eller månedens tilbud. Nyhedsbrevet vil være uden væsentlige billeder og grafik og ikke fylde meget.

Risiko for Varene

Risikoen for varer købt hos rosetter.eu  overgår til kunden på leveringstidspunktet.

Dokumentation og Vejledning

Hvis varen kræver brugervejledning eller produktbeskrivelse, følger dette naturligvis med leverancen fra os.

Ønskes der yderligere vejledning eller information fra vor side om produkter, vil vi udelukkende kunne tilbyde vejledning, og ikke uden yderligere ansvar fra vor side ud over det trykte.

 

Fortrydelsesret

Fortryder kunden sit køb når varen er modtaget, skal ordren sendes tilbage i original emballage. Omkostninger ved returforsendelsen påhviler kunden. Den returnerede vare skal være i væsentlig samme stand som ved levering, er den ikke det bortfalder returretten. varen skal returneres inden 14 dage efter den er modtaget. Kunden kan også returnere en vare ved at nægte modtagelsen.

Fragt og expeditionsomkostninger refunderes ikke..

Individuelt beabejdede varer tages ikke retur, hvis du f.eks har fået dit navn trykt på en vare.

Reklamaiton.

rosetter.eu yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl eller mangler.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader, eller slidtage, eller forkert brug, direkte såvel som indirekte opstået som følge ringe vedligeholdelse , forkert brug, eller lignende.

Fakturanummer skal oplyses hvis kunden vil gøre brug af reklamationsretten. Reklamationer over mangel på varen efter kunden har eller burde have opdaget manglen skal ske hurtigst muligt og inden for rimelig tid, ellers risikerer kunden at miste reklamationsretten.

Cookies.

Der benyttes  ikke cookies, med mindre kunden selv har accepteret dette.

Log

Log og statistik bruges på rosetter.eu. Systemet bruges til at give et statistisk billede af hvor mange der besøger siden, hvor de kommer fra, hvilken del af siden de kikker på o.s.v. Statistikken bruges udelukkende til at optimere sidens funktionalitet.

Misbrug

Såfremt vi konstaterer misbrug på rosetter.eu, vil dette omgående føre til en politianmeldelse.

Forbehold og Ændringer

rosetter.eu forbeholder sig ret til at ændre og tilføje regler samt betingelser som er beskrevet på denne side. Det er kundens eget ansvar at holde sig orienteret herom, med mindre man har tilmeldt sig nyhedsbrev, så vil information om væsentlige ændringer udsendes der.